Hlavní obsah
Článek

Andrea Verešová (43) si odskočila z oslav šestých narozenin svého synka ve Špindlerově Mlýně a urazila téměř sedm set kilometrů jen proto, aby se přijela podívat na přehlídku dvaceti špičkových českých návrhářů vytvořenou k dvacátému výročí časopisu fungování magazínu Elle. Ta se společně s prezentací modelů české návrhářky Kláry Nademlýnské konala v rámci veletrhu Styl a Kabo.

„Malý byl nadšený, dostal snowboard, takže se plně věnoval svému dárečku a já se mohla vydat do Brna,“ uvedla se smíchem hned na začátku známá modelka, která nadevše miluje lyžování a k zimním sportům vede i své dvě děti.

Podle prvních reakcí ji nejvíce nadchly červené společenské večerní šaty od Kláry Nademlýnské, kterým na mole patřilo přehlídkové finále. Sama však dala přednost černému kostýmku Yves Saint Laurent a jak přiznala, Yves Saint Laurent byl jejím oblíbeným návrhářem. „Jeho tvorba byla nadčasová a v jeho oblečení se žena cítí stále chic a cool. Dnes i za dvacet let. Bohužel se s ním už nesetkám, ale byla pro mě velká čest pro něj předvádět v Paříži a v New Yorku,“ uvedla Andrea Verešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám