Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Chcete se po zimě předvést v plné parádě? Těšíte se, až odhodíte vrstvy oblečení a provětráte oblíbené hadříky? Pak by vám rozhodně neměly uniknout čtyři hity ze světa spodního prádla, které váš vzhled dotáhnou k dokonalosti.

Vaše tajné zbraně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Toužíte po plném dekoltu, svůdných křivkách nebo útlém pase? Vybavte se tajnými zbraněmi, které vás posunou k vaší vysněné postavě. A co je nejlepší? Budete o nich vědět jenom vy!

Nový střih pro dokonalý tvar prsou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pochlubte se svými ženskými zbraněmi a nechte mužům v okolí spadnout bradu. Stačí obléct saténovou podprsenku Camelia. Speciální střih košíčků podpírá prsa zespodu a zdůrazní tak horní linii ňader. Společně s vyztužením a svislými švy tak tento svůdný kousek vytvoří krásně zakulacená a pevná ňadra, po kterých jste vždy toužila. Navíc se skvěle hodí do otevřených výstřihů!

Neviditelné zeštíhlující kalhotky. Opravdu existují!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud jste si někdy pořídila stahovací kalhotky, pravděpodobně jste je během dne začala nenávidět. Nejenže se pomalu hrnuly směrem dolů, ale navíc se svými švy zařezávaly a tím vytvářely nevzhledné faldy. Není divu, že jste po této zkušenosti na stahovací kalhotky zanevřela. Zkuste jim ale dát druhou šanci a vyzkoušejte stahovací kalhotky s extra vysokým pasem z inovativní bezešvé kolekce. Unikátní technologie lepených lemů zajistí, že kalhotky přilnou k vaší kůži. Díky silikonovému pásku budou celý den na svém místě a vy se budete cítit sexy jako nikdy dřív!

Maximální odhalení. Nechte svá ňadra zazářit!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena se chce čas od času pochlubit dechberoucím dekoltem a užít si tak obdivné mužské pohledy. A od toho je tady úžasná bardotka Eminiana. Stejně jako všechny bardotky podpírá ňadra zespodu a tvoří tak neodolatelný dekolt. Košíčky jsou zdobeny krajkovým lemem pro váš pocit luxusu a svým střihem se navíc skvěle hodí do opravdu otevřených výstřihů. Užijte si pocit výjimečnosti!

Dokonalá podprsenka pro každý den

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hladká bezešvá podprsenka typu Spacer by ve vašem prádelníku rozhodně neměla chybět. Vyrobena je ze speciálního dvouvrstvého materiálu, který díky mimořádné lehkosti a vzdušnosti nabídne nepřekonatelné pohodlí i větším ňadrům. Odvádí vlhkost, přizpůsobí se vašemu tělu a praktická barva – to jsou vlastnosti, které oceníte každý den!

Další články

Načítám