Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Radku Pavlovčinovou (35) už jsme hodně dlouho neviděli. Loni vynechala všechny konkurzy na nové muzikály a plánovala, že aspoň na nějakou dobu zmizí z Česka. A to si splnila. Nyní se vrací jako jedna z lehkých žen v muzikálu Přízrak Londýna.

Zastihli jsme ji na kostýmové zkoušce, kde s kolegyněmi, které budou hrát také příslušnice nejstaršího řemesla, řešily, že mají příliš mladé vnady. "Pro tuhle roli by větší hrudník přišel vhod. Ale prostě není, tak to asi budu muset dohrát energií. I když kolegyně mi nabízela na půjčení gelové vycpávky, kterým říká kuřecí řízky. Prý tak vypadají. Tak jsem zvědavá, protože jsem nikdy nic takového nepoužila," smála se Radka.

Kde se nám Radka do nynějška vůbec schovávala? "Potřebovala jsem si dát pauzu a vypadnout i z republiky. Tak jsem byla tři měsíce v zahraničí a pak jsem jenom zpívala s kapelou. Takže jsem si dala na nějaký čas od divadla oraz, ale už jsem zase zpět," vysvětlila svoji nepřítomnost na českých muzikálových jevištích Pavlovčinová.

Už delší čas je spokojená i v soukromí. "Už skoro rok mám přítele. Tak nám to snad ještě vydrží,“ míní, ale že by přišel čas na svatbu a děti, si nemyslí. "Na to je ještě čas, na zakládání rodiny se absolutně necítím," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám