Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

13. března oslaví Martin Dejdar (59) padesáté narozeniny. A něco to s ním evidentně dělá. Herce jsme potkali ve zkrášlovacím salonu, kde se snaží omládnout. Což o to, v muzikálu Mýdlový princ se bude alternovat také s čerstvým padesátníkem Sagvanem Tofim (59), který prý nepodceňuje ani služby plastické chirurgie.

"Já se nejdřív soustředil na takové viditelné věci, jako jsou fibromy nebo pihy. Na levém spánku se mi jedna velká piha pořád zvětšovala, což může být i nebezpečné, tak jsem si to nechal odstranit, včetně nějakých znamének na zádech. Paní doktorka říkala, že je mám pořádně hnusné," řekl nám Dejdar.

"Pak jsem byl, hlavně z hygienických důvodů, na odstranění chlupů. Jsem citlivý na pachy, i na vlastní, třeba při hraní hokeje se člověk dost zapotí. A když ta možnost, abych sám sobě nesmrděl, je, tak proč ji nevyužít?" míní herec, který podstoupil i omlazení tváře radiofrekvenčním laserem.

A to ještě nebylo všechno. Poslední zastávkou v kolečku po přístrojích na klinice byl ten hubnoucí. "Proč to nevyzkoušet? Prý budu po půl hodině vleže moct utáhnout pásek o jednu až dvě dírky. Pořád tomu nechci věřit, ale zkouším to," uzavřel Dejdar.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám