Hlavní obsah
Článek

Frontman kapely Chinaski Michal Malátný chce ještě před startem březnového turné zhubnout, aby se líbil fanynkám.

„Nedávno jsem zhubl patnáct kilo a všichni mi říkali, ať už toho nechám. A teď přes ty Vánoce jsem měl pocit, že všechno musím ochutnat, a ten kapr se salátem u mámy byl taky povinnost, navíc jsem vypadnul ze svého cvičícího rytmu, takže jsem logicky trochu přibral,“ postěžoval si Malátný na křtu vinylové desky Chinaski k albu Rockfield.

„Potřebuju shodit asi dvě kila, to je hračka. Chci na těch patnáct koncertů přijet připravenej a hezkej pro fanynky. Aby se měly na co koukat. Nemyslím, že bych mohl zhubnout během těch koncertů, to se totiž většinou někde paří a nejde to. Z toho piva člověk hubenej nebude,“ měl jasno Malátný, který si křest vinylové desky nadmíru užíval.

„Nemyslíme si, že by všichni fanoušci na to měli techniku. Proto je to limitovaná edice pěti set kusů pro opravdové fajnšmekry. Cédéčka mizí v propadlišti dějin a vinyly se paradoxně vracejí. Pro ty lidi je to hezkej rituál, nasadit tu jehlu a poslouchat. Taky to hraje jinak, podle mě líp,“ uzavřel Malátný s tím, že více než pro fanoušky je to dárek pro kapelu.

Reklama

Další články

Načítám