Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Měla to být oslava čtyřicátých narozenin italského zpěváka Andrey Andreiho, hlavní roli ale v pražském divadle Semafor sehrála ňadra velmi obdařené šansoniérky! Renata Drössler (60) nejenže pěla, až se sál otřásal v základech, ale také zářila a hlavně na sebe přitahovala pozornost svým neskrývaným ženským půvabem. Podívejte se na to, jak moc odhalila poprsí!

Není divu, že se oslavenec po boku Renaty pořádně zapotil a moc se jí do očí nedíval. Ale nejen on. O Drössler se v Semaforu i na následné afterpárty strhla skoro rvačka, tulit se k ní chtěl Jarek Šimek (50) i Andreiho hosté z Itálie.

„Renatě to nehorázně slušelo. Připadal jsem si vedle ní jak žáček, kterého nachytali při něčem špatném,“ směje se její hostitel.

„Svým vystoupením jen podtrhla úžasnou atmosféru v sále. Publikum z ní a ostatních účinkujících bylo nadšené. Nikdy jsem nezažil tak emotivní koncert,“ dodal dojatý oslavenec. Renatu můžete v současnosti vidět v muzikálech Dracula a Antoinetta - královna Francie. Všechny příznivce šansonu svým zpěvem oblaží už 12. března na svém recitálu v restauraci U Svobodných Zednářů.

Reklama

Další články

Načítám