Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký seriál Shameless, jehož název odkazuje na nestydatost, dělá čest svému jménu. V dalších dílech tohoto kontroverzního seriálu už poněkolikáté odhodila zábrany herečka Emmy Rossum, která bravurně sehrála další z řady postelových scén.

Na televizní obrazovce se tak přesně podle předepsaného scénáře vyjímala odhalená ňadra, jež se osmadvacetiletá Emmy nestyděla odhalit.

Emmy Rossum není žádná herecká začátečnice. Když byla v pouhých šestnácti letech nominována na Zlatý Glóbus za roli Christine ve filmové adaptaci legendárního muzikálu Fantom opery, ještě nemohla tušit, že si jednou zahraje v seriálu, který se nebojí ani těch nejintimnějších záběrů.

Děj seriálu samozřejmě není založen jen na pikantních scénách, ač jich diváci vídají vskutku požehnaně. Příběh seriálu se točí kolem sourozenců, které jejich rodiče prakticky opustili, a jim nezbývá nic jiného, než se protloukat životem na vlastní pěst. Rodinný život není nudou, ať už jde o bláznivé děti, sousedy pornoherce nebo otce alkoholika.

Reklama

Další články

Načítám