Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Daniel Landa (55) se v posledních letech opakovaně víceméně omlouvá za mladickou nerozvážnost související s jeho působením v legendární kapele Orlík, která se občas projevovala hodně rasisticky. O to překvapivější je, že teď ohlásil na zářijový velekoncert pro sto tisíc lidí jakýsi návrat skupiny!

Producenti jeho koncertu sice uvažovali vyloženě o comebacku a podle našich zpráv oslovili i herce Davida Matáska, ale prý dost neúspěšně, takže ve finále zazní hity Orlíku v podání pravděpodobně jenom Landy, zato však za účasti filharmoniků. Některé písně doprovodí i dětský hudební sbor.

„Bude to obří, nákladná a hlavně ojedinělá a jednorázová show. V současnosti s týmem pracujeme na harmonogramu a vymýšlíme, jak uspořádat scénu, do které zakomponujeme příběh,“ říká Landa. Na pódiu přivítá řadu hostů, kteří s ním přišli během kariéry do styku, a pokřtí album Žito, jež bude dostupné jen na samotné akci, v obchodech se objeví až o řadu měsíců později.

Landa si libuje, že lidé lístky na koncert, jenž má být na letišti v Letňanech, hromadně skupují. Čtyřicet tisíc lupenů už zmizelo rychlostí blesku, teď se prakticky počítá už i s tím, že prodeje překročí magickou hranici sta tisíc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám