Hlavní obsah
Článek

Ještě před pár dny mu život zkomplikoval náhlý kolaps, teď už má zase roupy! Italský zpěvák Davide Mattioli (46) možná i pod vlivem otřesného zážitku se svým zdravím svou přítelkyni a asistentku Lenku (26) požádal o ruku!

Právě ta s ním byla ve chvílích, kdy zkolaboval, a nemohla se k němu dostat záchranka. Dost mu pomohla a odměna přijde už brzy. Davide to prozradil na výročním koncertu ke čtyřicetinám jeho nerozlučného kolegy a kumpána Andrey Andreiho. Plnému sálu Semaforu sdělil, že se chystá ženit. „Mám vás rád všechny, ale vezmu si jen jednu,“ vtipkoval bývalý italský policista.

Mattioli, který se před lety proslavil spoluprací s Michalem Davidem (pamatujete na jejich duo DaMiChi?), se chystá před oltář potřetí. „Poprvé jsem se ženil v Itálii, s první ženou máme dvaadvacetiletou dceru. Se Šárkou jsem byl šestnáct let, dceři je devět. A teď jen počkáme na dobu, kdy bude teplo a vezmu si i Lenku. Jsme jedna duše,“ říká s tím, že jeho asistentka rozhodně nebyla příčinou rozvodu. Prý si s bývalou manželkou zkrátka už nerozuměli.

Na koncertě tokali jako hrdličky, nehnuli se od sebe na krok. Všichni si jich všímali, jen oslavenec Andrei ne, ten byl totiž tak dojatý z nadšených reakcí diváků na svoje vystoupení, že přes slzy neviděl dál než na pár centimetrů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám