Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je to pořádný kus ženské, a to všude! Soulová zpěvačka Erika Fečová se vůbec za svá kila nestydí a pány, kteří se řadí k takzvaným horňákům, i přesto přitahuje. Má jim totiž co nabídnout k pokoukání. Mrkněte na fotky!

Talentovaná zpěvačka s hlasem tak silným, že se při jejím zpěvu třesou okenní tabulky (a to ani nemluvíme o šťávě, jakou její pění má), se šestadvacátého února objeví v Lucerna Music Baru na koncertě s hudebníky, kteří pracují se světovými hvězdami, jako jsou Lady Gaga, Jill Scott nebo Justin Timberlake.

Pianista Lady Gagy Brockette Parsons nebo její bubeník George Spanky McCurdy a další muzikanti s Erikou předvedou songy z chystaného alba Go For It. Není bez zajímavosti, že zpěvačka, která zabíhá i do jazzu a r’n’b, na desku nazpívala i remake známé písničky Obyčejnej svět.

A dlužno podotknout, že i když Erika nepatří zrovna k hubeňourkám, nedávno šla do sebe, začala tvrdě makat a i díky pomoci Víta Chaloupky se pomalu, ale jistě mění před očima. Jen doufáme, že odejdou jen kila tuků a nepřipraví nás o pohled na přírodní bohatství, které většinou skrývá pod šaty!

Reklama

Další články

Načítám