Hlavní obsah
Článek

Už na konci roku vzdal Pepa Vojtek (58) účinkování v titulní roli legendárního muzikálu Dracula, kde měl alternovat s Danielem Hůlkou (55) postavu charismatického upíra. Nahradil jej Marian Vojtko (51) a Dracula už má za týden premiéru.

Pepa přitom tvrdil, že by musel zkoušet dva muzikály najednou a do toho připravuje novou desku s kapelou Kabát, takže by to nezvládal, a bude se soustředit jen na jeden. Na Mýdlového prince, který se bude uvádět od 13. března v Divadle Broadway. Ale ani tam jsme ho na zkouškách nepotkali. Přitom je uvedený i na plakátech.

"Omluvil se, že má hodně práce ve studiu s deskou a do projektu naskočí později," řekla Super.cz mluvčí divadla Gabriela Šimonová. Kdy, to ale přesně netuší. Zatím se za Pepu, kvůli němuž se postava vesnického rockera dokonce zvětšovala, musela najít náhrada.

Jeho alternace, zpěvák Petr Kutheil, by všechna představení nezvládl, protože má závazky i v jiných divadlech. Za Pepu tak nastoupil Michal Kavalčík (48), známý spíše jako Ruda z Ostravy. "Všechny nás příjemně překvapil, jak svým hlasem, tak schopností a ochotou se vše naučit, když všichni už měli velkou část zkoušek za sebou," dodala Šimonová.

Reklama

Další články

Načítám