Hlavní obsah
Článek

Žijící legenda české populární hudby se jako zpěvačka prosadila už v 50. letech minulého století. Yvetta Simonová však na důchod nepomýšlí ani s devadesátkou na krku.

Neuvěřitelně energická dáma je i v pokročilém věku plná plánů a vystupuje po celé republice. Šmrncovní babička snad zastavila čas a pracovní nasazení by jí mohly závidět i o generaci mladší kolegyně. Yvetta Simonová je velkou bojovnicí, a když je to nutné, dojde i do svého bytu ve 13. patře.

„Když nešel výtah, zapomněla jsem si doma líčidla a noty. Tak jsem musela dolů, nahoru a zase dolů. Bylo to neuvěřitelné, ale ušla jsem to,“ pochlubí se v dnešním Top Staru vitální babička, která na svůj věk vypadá fantasticky.

Ani legendární zpěvačka se nevyhnula úpravám obličeje, které jí dodaly mladistvější vzhled. „Těch plastik moc není, ale samozřejmě víčka byla, protože to oko musí být trošičku rozjasněné a otevřené. Moje maminka odešla v 80 letech a byla moc hezká. Tatínkovy sestry byly velice krásné, tak v tom bude snad i trochu genetika. Snažím se, ale ten věk je znát, ten se nedá schovat,“ dodala hudební hvězda, před níž by zbledla závistí i o pět let mladší Joan Collins (90), která na plastické chirurgii strávila podstatně více času.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám