Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Těhotná zpěvačka Lucie Vondráčková (44) se nedávno objevila na skok v Česku. Ve své domovině fotila novou kolekci šperků a pilně se podepisovala fanouškům na autogramiádě. Teď už je ale zpátky v kanadském Montrealu, kde žije s manželem, hokejistou Tomášem Plekancem (41).

V Kanadě momentálně panují třeskuté mrazy, na které si populární zpěvačka už celkem zvykla. Na sociální síti se proto pochlubila fotkou, jak v teplákách, vytahaném tričku a huňaté čepici pózuje v pořádné chumelenici s kocourkem v náručí a těší se z toho, že se v Kanadě konečně na chvilku oteplilo.

„Tady v Kanadě asi letos nikdy nepřestane mrznout a sněžit, v minus patnácti máme radost, že je konečně trochu teplo. A k vám už prý přichází jaro? Posílám fotoduet s Bartem,“ napsala pod zasněžené fotky Vondráčková.

Soudě podle Lucčina širokého úsměvu se jednalo opravdu jen o chvilkovou momentku. Vždyť v těchto mrazivých teplotách by nastávající maminka měla dbát na to, aby neonemocněla, a neohrozila tak své miminko. Pokud sympatická zpěvačka přeci jen vyrazí na delší vycházku, pořádně se nabalí.

"Mám bundu do minus čtyřiceti, stejně jako ostatní Kanaďané. Chodím hodně ven, jsem chodec na dlouhé tratě, ale nejsem tam sama. Když je kolem minus dvaceti, lidé ještě chodí běhat," prozradila na své krátké návštěvě Česka zpěvačka, jež se v tuzemské zimě paradoxně ohřála.

Reklama

Další články

Načítám