Hlavní obsah
Článek

Herečka Eva Josefíková (34) a její přítel, herec a režisér Jiří Mádl (37), se v poslední době nějak míjejí. Na Cenách filmové kritiky, kdy Jirka přebíral ocenění za nejlepší debut v podobě filmu Pojedeme k moři, nám chyběla ona, na Českých lvech, kde měl Mádl opět nominaci a Eva byla nominována též, za snímek Fair Play, zase chyběl on.

"My si to tak střídáme," smála se Eva. "Ne, já jsem na Ceny kritiky přišla, ale až tak pozdě, že už tam skoro nikdo nebyl. A teď má zase Jirka práci, tak se tady snažím reprezentovat se skoro rodinou místo něj. Jsme tady ve společné partě kolem Pojedeme k moři a Fair Play. Ale cenu bych bývala nepřebírala, to měli na starost jeho maminka a bratr," dovysvětlila.

Eva měla nejluxusnější outfit ze všech. Kdyby se fotila do módního časopisu, popisky by zněly nejspíš takto: Herečka, nominovaná v kategorii vedlejší ženský herecký výkon za film Fair Play, si vybrala dlouhé lososové šaty bez ramínek z organzy s bílým motivem orchideje z kolekce Fendi Resort 2015 a lososové bolerko z kolekce Fendi Color Pequin. Look doplňují béžové boty na platformě Fendista, náramek s kožešinou z kolekce Delfiny Delettrez pro Fendi a kabelka Baguette s miniflitry z limitované edice.

"Příprava byla velice rychlá a zběsilá. Můj záměr nebyl, abych tady měla nejdražší šaty, ale chtěla jsem se hlavně cítit dobře," řekla nám. Ani nevěděla, z čeho je vlastně kožíšek, který model doplňoval. "Lištička, nebo noreček, nevím. Ale každopádně je to hezký kožíšek. A já jako antivegetarián a ani velký ochránce zvířat to nějak neřeším. Snad mne ten pravý ochránce zvířat cestou ven nepostříká nějakým sprejem," uzavřela Eva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám