Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výstřihy se začaly nosit na opačné straně? Tak nám to aspoň připadalo na předávání cen Český lev, kde se dalo většině dam bez problémů koukat do očí, protože místo, aby zdůraznily své přednosti v hlubokých dekoltech společenských šatů, tak chtěli upoutat pozornost na opačnou část svých těl.

Našlo se jen pár výjimek, které zvolily klasiku, jako například Kateřina Brožová (56) nebo Tatiana Pauhofová, která dokonce ukázala i podprsenku. Své vnady předvedla jako obvykle herečka Barbora Mottlová (37), po porodu zvýrazněné křivky ukázala manželka Igora Bareše (58) Antonie Talacková. A na její věk odvážným modelem překvapila Magda Vašáryová.

Tím to ale v podstatě skočilo. Některé dámy měly šaty, v nichž vlastně nepředvedly nic, další pak jen zmiňovaná záda, takže by si přišel na své leda ortoped, který mohl bez problémů zrakem vyšetřit, jak jsou na tom známé dámy se skoliózou. Páteř předvedla Aňa Geislerová (48), Hana Vagnerová (41), nejvíc asi partnera Hynka Čermáka Daniela, a do extrému to hodila držitelka Českého lva za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli Lenka Krobotová. Ta záda dokonce ozdobila náhrdelníkem.

Reklama

Další články

Načítám