Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jsou pěkné, ba občas přímo krásné, rozhodně netrpí studem a navíc jsou české, tedy naše! Partička pohledných a vyzývavých tuzemských modelek, které oblažují zraky mužů z Evropy i Spojených států, si to mezi sebou rozdala v boji o nejpopulárnější dívku. A zvítězila jedna, kterou rozhodně do kláštera nikdy nepustí. Mrkněte se do fotogalerie a hned pochopíte, proč!

Jak Super.cz již informoval, nedávno proběhla volba iGirl roku, soutěže, v níž se snoubí krása pohledných žen s nádherou sportovních vozů. Mezi finalistkami, kde nechyběly jednotlivé vítězky měsíců roku 2014, pak výherkyni vybírali čtenáři prestižních motoristických magazínů v šesti zemích. A vyhrála Patricie Skálová, velmi obdařená slečna, která mimochodem randí se známým jezdcem Karlem Abrahamem.

„Patricie zazářila už na castingu, je to profesionální modelka každým coulem, byl to výborný výběr. Čtenáři určitě rozhodli dobře,“ komentoval její vítězství fotograf.

Už na castingu k soutěži, kterou pořádá neziskovka, jež chce tímto neotřelým způsobem přitáhnout zájemce ke studiu IT oborů na vysokých školách, se Patricie přiznala, že sní o tom, aby získala tenhle titul. Věří, že se kvůli němu stane úspěšnou modelkou a celebritou. Našlápnuto má ovšem dobře!

Na druhém místě skončila Veronika Bambasová, třetí Kristýna Schön, provokatérka, která nosí britskou vlajku v intimních partiích a jejíž vnady by se směle mohly nazývat obřími airbagy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám