Hlavní obsah
Článek

V devadesátkách byla kapela Kelly Family jednou z nejúspěšnějších v Evropě, její členové a členky vyprodávali haly a dívky se mohly zbláznit radostí, když uviděli někoho z několika populárních bratrů. Formace se už dávno rozpadla, mnoho jejích členů ale sólově vystupuje dál. Třeba i nejstarší členka rodinného klanu Kathy Kelly (51). Podívejte, jak jí to slušelo, když se v pátek objevila v Praze!

V té rozhodně ale není poprvé. Když už Kelly Family kdysi slavili obří úspěchy v zahraničí, u nás je ještě nikdo neznal a tak si ještě mohli užít na chvíli krásu pouličního hraní pro zvědavce. Kathy má od té doby ráda Karlův most nebo Staré Město.

Do Prahy tahle písničkářka dorazila na společný koncert s účastníkem Hlasu Česko Slovenska Norbertem Peticzkým (už vystupoval i s bratrem Kathy Johnem). Ten se koná v sobotu v Dolních Počernicích a zazní při něm Beethoven i nejslavnější skladby kdysi slavného rodinného podniku.

Jestli se dá Kelly Family někdy dohromady, prý rodina řešila mnohokrát. Dnes už dospělých dětí je ale tolik, že se nikdy nebyly schopné domluvit a většina z nich vystupuje sólově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám