Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dostal co proto? Vdovec po Ivetě Bartošové (†48) se zase objevil na veřejnosti a pěkně překvapil svým vzhledem. Jeho levé oko Josefa Rychtáře (65) totiž zdobí moncl jak malovaný, který obvykle člověku zařídí někdo ve slušné hospodské rvačce. On pro to má ale podobně žertovné vysvětlení jako kdysi pro podlitiny na tváři Ivety, když tvrdil, že upadla na lampičku nebo na noční stolek!

Rychtář mohl pár dnů počkat, než mu modřina na tváři zmizí, ale touha po tom, objevit se v televizi, u něj zvítězila. Ve čtvrtečním Prásku, nové hračce Gábiny Partyšové, proto národu ukázal, jak mu obličej hraje všemi barvami.

Když se ho novináři ptali na původ monoklu, odpověděl jim tak, že tomu snad ani on sám nemohl věřit. „Šel jsem si pro pivo, a protože jsem předtím špatně odložil prkno, tak se mi to vymstilo a udeřilo mě do obličeje,“ dušoval se pro Blesk Josef Rychtář s dodatkem, že kdyby byl jako jeho exmanželka Darina, bude tvrdit, že ho brutálně zmlátila (zapomíná asi, že za její zbití byl už pravomocně odsouzen a uznán vinným).

Teď by možná stálo za to chvilku si počkat, zda se někdo přihlásí s výpovědí. Buď by mohlo promluvit samo prkno, proč se toho skutku dopustilo, nebo případný pravý útočník, pravděpodobně mužského pohlaví, který neudržel nervy na uzdě a Rychtářovi možná trochu spravil fasádu.

Kdo zmlátil Josefa Rychtáře?
Prkno
2,1 %
Iveta ze záhrobí
66 %
Chuck Norris
14,9 %
Zdeněk Macura brožurkou o domácím násilí
4,5 %
On sám sebe. Opilý si myslel, že bije nějakou stvůru
10,3 %
Bezhlavej pes
2,2 %
Celkem hlasovalo 10881 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám