Hlavní obsah
Článek

Moniku Absolonovou (47) jsme už zase viděli umírat a publikum ronilo slzy jako hrachy. Poté, co byla popravena jako Marie Antoinetta, zemře na jevišti na rakovinu prsu v roli Evity Perón. Jak se jí tyto role hrají a co u toho cítí její blízcí?

"Můj přítel nebyl na premiéře, moje máma to samozřejmě vidí nerada. Přiznám se, že se bojím smrti svých blízkých, ani ne tolik svojí, takže mně se to hraje dobře," míní Monika a nás napadlo, že vlastně její hrdinky umírají zhruba ve zpěvaččině věku. "Marii Antoinettě bylo osmatřicet, Evě Perón necelých třicet čtyři. Jistěže si říkám, že je to peklo, ale já jsem připravená na pohřeb, takže jsem dobrá," šokovala nás zpěvačka.

Má tedy připravenou smuteční hudbu a snad i objednané krematorium a místo na hřbitově? "Není to na základě muzikálových rolí, ale jednou v létě, když jsem byla zase opuštěná bez chlapa, jsem se dívala na strašně smutný film, kde umřela asi čtyřiatřicetiletá holka. Nejdřív jsem brečela a pak mne napadlo, jaký já budu mít pohřeb, tak jsem napsala ve dvě ráno svému bratrovi, který měl zrovna v baráku mejdan," vyprávěla.

"Došlo mi, že věkově on tady jediný bude, aby mi ten pohřeb vystrojil, takže jsem mu napsala, že bych chtěla mít hezký pohřeb. Myslel si, že jsem něco pila. Ale já si to všechno vymyslela. Mám to do detailů. Vím, kdo tam nesmí, co se tam bude hrát, vím, kdo tam bude mluvit. Vím prostě všechno," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám