Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Oblíbená hollywoodská herečka se proslavila svým širokým úsměvem, ale ten na její tváři v nejbližších dnech nejspíš neuvidíme. Julia Roberts (56) téměř přesně po roce prožívá další rodinnou tragédii.

Stejně jako loni Julia krátce před oscarovým ceremoniálem, kde je vzhledem ke své dosavadní kariéře vždy vítaným hostem, prožívá smutek. Minulý rok se její nevlastní sestra Nancy Motes, již měla její matka se svým druhým manželem, předávkovala drogami a spáchala sebevraždu. Nyní čelí ještě podstatně většímu zármutku, protože přišla o maminku, s níž měla velmi blízký vztah.

Krátce po loňské tragédii lékaři hereččině matce diagnostikovali rakovinu plic. Betty Lou se zákeřnou nemocí statečně bojovala téměř rok, ale její život vyhasl v nemocnici v Santa Monice. Julia Roberts se na tuto chvíli symbolicky připravovala ve filmu Blízko od sebe, v němž na rakovinu umírala její filmová matka v podání Meryl Streep (74).

Oscarová herečka nedávno předstírala slzy v emotivně vypjaté scéně při natáčení dramatu The Secret in Their Eyes. V tom okamžiku její maminka pravděpodobně prožívala poslední chvíle svého života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám