Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejžhavější ženu světa Candice Swanepoel (35) obvykle vídáme, jak oslňuje v andělských reklamních kampaních domovské značky Victoria's Secret, která si největší hvězdu své početné modelingové stáje patřičně hýčká. V luxusních plavečkách a svůdném prádle totiž skvěle vynikne štíhlá postava této jihoafrické sexy gazely.

Tentokrát ale uhrančivá Candice odhodila plavky stranou a jako vyzývavá šelma zapózovala na nejnovějších fotkách úplně nahá. Ale protože se jednalo o seriózní focení, intimní místa zůstala pro oko pozorovatele cudně skryta, což však neznamená, že by snad nezůstal prostor pro fantazii, která při pohledu na jednu z nejlépe placených světových modelek pracuje na plné obrátky.

Candice Swanepoel je momentálně hodně oblíbenou modelkou. Nejenže pózuje v jedné kampani za druhou, ale zároveň se honosí již zmíněným a značně ceněným titulem nejžhavější žena světa, který jí v anketě udělili čtenáři pánského magazínu Maxim. Uvidíme, čím nás tato temperamentní kráska, v jejíž krvi koluje i vášnivá portugalská krev, překvapí příště.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám