Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novozélandská herečka, kterou zná každý jako Charlieho ztřeštěnou sousedku Rose ze seriálu Dva a půl chlapa, po nedávném skončení natáčení tohoto populárního sitkomu rozhodně nezahálí. Dokonce si v sedmatřiceti troufá na nahotu před kamerou. Takto odvážná postelová scéna se objevila v nejnovější epizodě komediálního seriálu Počtyřech, kde společně s Markem Duplassem ztvárňuje hlavní roli.

Melanie Lynskey rozhodně nepatří k herečkám, které by svým odhaleným tělem oblažovaly zraky svých fanoušků, a tak je možné, že to bude také naposledy, co ji televizní diváci mohou takto spatřit.

V soukromém životě pro ni byl nejdůležitějším mužem americký herec Jimmi Simpson, s nímž se seznámila v roce 2001 při natáčení seriálu Dům v růžích. Zasnoubili se v roce 2005 a vzali o další dva roky později na Novém Zélandu. Jednou z družiček byla její kamarádka herečka Emily Deschanel.

V roce 2012 ale Melanie podala žádost o rozvod, který trval téměř další dva roky. Je nejstarší z pěti sourozenců, vlastní děti zatím nemá.

Reklama

Další články

Načítám