Hlavní obsah
Článek

Štěpánka Decastelo se nedávno rozešla s profesionálním rybářem Jakubem Vágnerem a už má za něj náhradu. Tři týdny chodí s majitelem surfařské firmy Tomášem.  "Surfuje a válí se v síti s Mojitem. To je jeho práce," usmívá se. A vztah pořádně rychle nabral na obrátkách.

Bývalá žena manžela moderátorky Evy Decastelo Reného (45), se kterým má syna Eliáše, se seznámila s Tomášem v baru. Ještě ten večer skončila v jeho posteli a už z ní neodešla. Společnou domácnost sdílí v podstatě od prvního dne seznámení.

"Má to rychlý spád, říkáme tomu inpulzivní akce. Seznámení nebylo moc romantický. Bar, tequila a odchod domů. A od té doby spolu bydlíme," usmívá se. Hezký vztah má prý i s jejím synem Eliášem. "Vycházíme výborně, je to fajn kluk," říká Tomáš.

Kvůli bývalému příteli Jakubovi Vágnerovi si nechala Štěpánka vytetovat na záda obrovskou rybu arapaimu. Měnit tetování po rozchodu prý výrazně nechce. Super.cz ale prozradila, že malé změny už nastaly. "Není to moc vidět, ale jsou v ní zapracované už nějaká jména, symboly," prozradila.

Nové tetování už je také v plánu. "Mám surfaře, tak až mě to trošku naučí, šoupnu na lítko surf. V případě rozchodu a nových vztahů můžete být klidní. Mám ještě hodně ploch na těle," dodala se smíchem krásná Štěpánka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám