Hlavní obsah
Článek

Jídlo bylo pro Randyho Santela (28) největší zálibou, ale postupem času svůj postoj k němu přehodnotil natolik, že se nezdravá strava pro něj stala hrozbou. Změna životního stylu se výrazně projevila na jeho těle, které místo tukové vrstvy pokrývají svaly.

Randy byl přeborníkem v přežíracích soutěžích, kde neměl téměř žádnou konkurenci. Na posezení zvládl spořádat porci, jaká by běžnému konzumentovi vydržela na celý týden. Profesionální jedlík zvítězil celkem ve 252 kláních v osmi různých zemích, což se pochopitelně projevilo na jeho postavě.

Když britský „Otesánek“ spořádal, co mohl, postavil se před novou výzvu. Po rozsahu své trávící soustavy se chtěl přesvědčit i o schopnostech své svalové tkáně. Randy se v roce 2010 přihlásil do soutěže Men´s Health Spartacus Body Transformation, kde předvedl ze všech účastníků nejlepší tělesnou proměnu.

O své zkušenosti se nyní dělí jako trenér a výživový poradce, který je dokonalým důkazem toho, že dřina přináší své ovoce. Bývalý profesionální jedlík díky vypracované postavě získal dokonce epizodní roli v seriálu Spartakus: Bohové arény.

Reklama

Další články

Načítám