Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kalifornská značka balených vod to na tamějších prosluněných plážích rozjela ve velkém. Na billboardech svléká jednu modelku a herečku za druhou a nebojí se do reklamní kampaně zapojit i méně známá jména.

Jednou z nich je i žhavá modelka a začínající herečka Charlie Riina, která se za nabízenou tučnou sumičku a možnost na sebe upozornit neváhala svléknout a polonahá zapózovat na místních plážích.

Štíhlá Kanaďanka, která pochází z Polska, nechala vyniknout svá bujná ňadra, která během focení samozřejmě hrála hlavní roli.

Charlie Riina sice nepatří k profláknutým celebritám, ale na svém kontě už má řadu úspěchů. Honosí se tituly Miss Toronto, Miss Hawaiian Tropic i Miss Playboy Lingerie.

Pózovala samozřejmě i na obálce samotného Playboye, a to v mexické a několika amerických verzích. Jak už to tak u sličných modelek s líbivou tvářičkou bývá, netrvalo dlouho a usmálo se na ni štěstí také ve filmovém průmyslu. Zahrála si v několika krátkých filmech, videoklipech a reklamách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám