Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Sandra Parmová si s partnerem užila dvou týdnů na Srí Lance, a protože mají každý jinou představu o dokonalém strávení volných dnů, rozdělili si ji na dvě části: první část byla podle představ Sandry, druhá dle Michalových.

Na tom, že jeden týden si splní cestovatelské přání Parmová a ten druhý zase její partner, se domluvili ještě předtím, než v Asii přistáli. „Chtěla jsem poznávat vnitrozemí, kulturu a krásy přírody, takže jsme s naším průvodcem projížděli střed ostrova, navštěvovali památky a ochutnávali nejrůznější místní speciality a ovoce,“ popsala moderátorka Odpoledních zpráv program první poloviny dovolené.

To její partner dává přednost lenošení na pláži, kterému se věnovali následně. „Druhý týden byl Michalův. On preferuje relax, koupání, moře, čtení na pláži a klid,“ dodala Parmová, která nezapomněla vše dokumentovat, takže se na střípky z jejich dovolené můžete podívat i vy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám