Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Nepředstavitelných téměř 162 miliónů liber, tedy asi 4,5 miliardy korun, vyhrál v evropské loterii EuroMillions starší manželský pár ze skotského městečka Largs.

Chris (55) a Colin (64) Weirovi, kteří se ze dne na den stali 430. nejbohatšími lidmi v Británii, jsou svoji už 30 let a mají spolu dvě děti.

„Když jsme poprvé zjistili, že jsme vyhráli, cítil jsem se jako ve snu. Vše se přede mnou hýbalo velmi pomalu,“ popsal své pocity Colin, jenž více jak dvě desetiletí pracoval jako kameraman. „Připadá mi to jako dobrá věc, neměli bychom se toho obávat, ale užít si to společně s dětmi,“ řekl.

„Máme teď mnoho příležitostí, které můžeme objevovat, ale neuspěcháme to. Bude to pro nás postupná změna,“ dodal Colin.

Chris, jež pracovala jako sestra na psychiatrii, popsala, že manželé prožívali běžný večer před televizí, dokud okolo půlnoci nezkontrolovala sázenku. „Zkontrolovala jsem to třikrát nebo čtyřikrát, než jsem sešla dolů za Colinem. Okamžitě z mé tváře poznal, že se něco děje,“ řekla šťastná žena. „Poté, co jsme to zkontrolovali společně, začalo nám to postupně docházet,“ dodala s tím, že pak nemohli celou noc usnout.

Manežlé, kteří se v posledních letech potýkají s vážnými zdravotními problémy, již pomýšlí o tom, jaké si koupí domy, auta a jak budou cestovat do Austrálie nebo do Číny. Budou si to moci dovolit, mají nyní přibližně stejný majetek jako Victoria a David Beckhamovi.

A na závěr čísla, která Weirovým přinesla největší výhru v evropské historii: 17, 19, 38, 42 a 45. Dodatková čísla byla 9 a 10.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám