Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Nově Adéla a Dalibor Gondíkovi léta uváděli Rady ptáka Loskutáka, a když se k nám donesly zvěsti, že končí, nechtělo se tomu věřit. Informace se však ukázala jako pravdivá, Prima ji už před nějakým časem potvrdila. Právě na tuto stanici sourozenci přešli. Jejich fanoušci ale nemusí smutnit, uvádět budou v podstatě úplně stejný pořad, jen s jiným názvem - Gondíci s.r.o.

Pořad bude zaměřen na bydlení, zahradu, design, zdraví, inspiraci, styl i zábavu a Adéla a Dalibor zde budou vystupovat jako zástupci rodinné firmy Gondíci s.r.o.

„Naše témata vždy reflektují roční období. Velmi se těšíme na natáčení speciálů, kterými bychom chtěli náš nový pořad zpestřit. Na jaře se například budeme věnovat Velikonocům, v létě rybám a lodím, na podzim nás čekají zase sklípky a vinobraní. A možná i vycestujeme za hranice,“ láká Gondík nejen na premiérové vysílání v sobotu 7. března odpoledne.

„Z okruhu témat, kterými se budeme v našem pořadu zabývat, se nejvíc těším na nápady od různých designérů a tipy na úpravy a renovaci bytů, zajímají mě i novinky na trhu. Těším se taky na inspiraci pro práci rukama, různé kreativní výtvarné činnosti, které pak můžu vyzkoušet doma s dcerkou. Na podobné věci mám docela trpělivost a baví mě,“ doplnila ho sestra.

Kromě Adély a Dalibora budou reportáže připravovat také Monika Valentová a Michal Jagelka.

Reklama

Další články

Načítám