Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěvačce Lucii Bílé (58) se v posledních dnech mluví zejména v souvislosti s jejím údajným rozchodem s fešákem Petrem Makovičkou. Mnohonásobná slavice se k rozchodu zatím nevyjádřila, ale v několika pořadech až podezřele často zdůraznila, že je s Petrem Makovičkou po šestiletém vztahu spíše velmi dobrá kamarádka.

„Je nám spolu fajn, jsme přátelé, je to můj nejlepší kamarád, stará se o mě a hlídá mě,“ prohlásila například ve VIP zprávách. Oba zřejmě o případném rozchodu veřejně mluvit nechtějí.

A nejinak tomu bylo i na akci Konto Bariéry, se kterým Bílá spolupracuje od roku 2008. Zpěvačka ředitelce charitativní nadace předala šek na 250 tisíc korun, které získala jednak za vydražené šaty, v nichž přebírala sedmnáctého Českého slavíka a jednak za výtěžek z prodeje černobílých srdíček, které sama vyrobila a prodala.

„Ty šaty, a mimochodem byl to model, který jsem si objednala až z Bejrútu, se vydražily za 111 tisíc korun a zbytek jsem získala za háčkovaná srdíčka,“ pochlubila se zpěvačka s tím, že srdíčka skutečně uháčkovala sama.

„Bylo jich hodně a hodně jich ještě určitě bude. Když jedu autem na nějaký koncert, tak abych si ukrátila čas, tak štrikuji, a nedělá mi to žádné problémy, naopak. A když vidím, že tahle má „vedlejší“ činnost prospívá druhým, není co řešit a dělám to ráda a s chutí,“ dodala Bílá.

Získaný výtěžek byl použit na nákup nových odlehčených vozíků pro Marii Nahodilovou a Barboru Štěpánkovou, které na oplátku přinesly zpěvačce několik dárků a pozorností.

„Ke zdravotně postiženým lidem mám silný vztah. Jsou těmi nejčistšími, které jsem kdy poznala. Nejsem doktor, abych jim mohla fyzicky pomoci, ale využívám jakékoli příležitosti, abych pomohla svým způsobem,“ uzavřela Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám