Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nezkazí žádnou legraci a jeho potomci jsou stejní. Aleš Háma uspořádal se svými syny Jáchymem (14) a Mikolášem (8) pánskou jízdu. Chlapci Hámovi nechali doma maminku Gábinu a vyrazili na premiéru agentského filmu Kingsman: Tajná služba.

Celebrity dostaly za úkol dorazit do kina Imax v kostýmech tajných agentů a právě Háma se svými dětmi zvládl úkol na jedničku. Hámovi dress code nepodcenili a kromě slušivých sáček nasadili i tmavé brýle. Nejvíc se ale do role tajného agenta gentlemana vžil malý syn Aleše Hámy a před fotografy se nonšalantně oháněl tlustým doutníkem.

„Stíháme kino tak desetkrát do roka, ale stejnou měrou dáváme i divadlo nebo filharmonii, že, hoši? Jasně, filharmonii rádi nemají, ale to jsou věci, který ocení až v dospělosti,“ myslí si Háma.

Jeho kluci vypadali, že táta se jim tímto filmem trefil do vkusu. „Na tomhle filmu mě hlavně zajímá můj oblíbenec Colin Firth. A myslím, že to bude legrace, což já od kina v poslední době hlavně očekávám. Jiné žánry si pouštím doma. Teď třeba v televizi opakovali Jamese Bonda, tak na to jsme celá rodina koukali. Máme rádi Seana Conneryho,“ svěřil se Háma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám