Hlavní obsah
Článek

Je to vítězství nad tučnou hmotou! Byla hvězdičkou reality show VyVolení a vypadalo to, že měla snad tisíc kilogramů. Jak Super.cz již nedávno informoval, Sandra Sanny Bartošová (30) ale šla do sebe, začala radikálně hubnout a výsledek je překvapivý: konečně není stejně široká jako vysoká a naopak je z ní sice ještě malinko rozložitější, ale přesto už čupr baba, za kterou by se nejeden fajnšmekr otočil!

Sandra se s kamarádem Tomem, kterého všichni vtipně považovali za jejího kluka, i když je asi dvaapůlkrát hubenější a nemá ženské pohlavní orgány, objevila na křtu Marie Pojkarové (68) a Zdeňka Macury (49) (ona křtila klip, on brožurku o domácím násilí). Hned sklidila obdiv lidí, kteří ji dlouho neviděli.

„Prostě jsem se rozhodla se sebou něco začít dělat. Dřív jsem si musela kupovat nadměrné oblečení, teď nemám problém s normální konfekcí,“ říká slečna, která sama sebe označovala za babochlapa, z něhož se stala normální boubelka.

Sanny se po soutěži, v níž se proslavil její obličej a 210 kilogramů živé váhy (nyní má kolem 145 kilogramů), rozhodla využít své známosti, ale nepovedlo se jí to. Po letech životních komplikací, kdy podle svých slov spadla i na úplné dno, se ale odhodlala k radikální změně. Daří se jí v soukromí i v práci (i když coby ostraha zažívá krušné chvíle, a to dokonce i vyhrožování od nepřizpůsobivých), a to se odráží i na její spokojené tváři.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám