Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Černá komedie Home Sweet Hell je nejnovějším počinem herečky Katherine Heigl, která se v ní pro záchranu manželství s nevěrným manželem, jehož ztvárňuje Patrick Wilson, nezalekne ani vraždy. Stále půvabná Katherine zde předvede i své pěstěné tělo, které si zaslouží obdiv.

Šestatřicetiletá Heigl ve filmu pobíhá v prádélku s dost morbidní ‚ozdobou‘ na tváři. Na dvojnásobnou maminku vskutku paráda, mohlo by se říct, jenže herečka si ve skutečnosti těhotenstvím neprošla, jelikož své dvě dcerky adoptovala. Nancy Leigh zvanou Naleigh v roce 2009 z Jižní Koreje a v roce 2012 Adalaide z USA.

Dcery vychovává společně s manželem Joshem Kelleym, jehož si vzala po dvou a půl letech vztahu koncem roku 2007. Před manželstvím spolu přitom nezkoušeli bydlet. „Chtěla jsem uchovat něco pro manželství. Prostě jsem si přála, aby tam po svatbě bylo něco jiného než v době randění a vztahu,“ odůvodnila kdysi herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám