Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je účinná a naprosto bezpečná. Proteinová dieta KetoDiet je jednou z nejoblíbenějších diet letošního roku. Zbaví vás nepěkných tukových polštářů a umožní vám zhubnout až 8 kg za první měsíc! Naprosto přirozeně a bez chemie. Již brzy budete se svým tělem maximálně spokojení.

Co je KetoDiet?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proteinová (bílkovinná) dieta KetoDiet je určena pro rychlé a efektivní hubnutí. V těle se navozenou změnou spalování odbourávají uložené tuky, ale svaly zůstávají díky dodávaným kvalitním bílkovinám maximálně ochráněny. Zároveň je utlumený pocit hladu, proto je průběh diety příjemný, člověk není podrážděný a především nemá potřebu zahánět vlčí hlad nejrůznějšími dobrůtkami.

Dejte celulitidě sbohem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Celulitidou neboli pomerančovou kůží na zadečku, stehnech nebo bocích trpí až 90 % žen. Krémy proti ní moc nezabírají, i pravidelné cvičení je na ni krátké. Proteinová dieta KetoDiet ale prokázala, že v její léčbě velmi úspěšně působí.

Proteinové omelety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nepotrpíte si na pití dietních nápojů, ale raději něco slaného zakousnete? Pro vás má KetoDiet připravené chutné a syté omelety v příchutích slanina, sýr a hříbek. Velkou výhodou těchto jídel je, že se dají kombinovat s nejrůznějšími druhy zeleniny, a úžasná večeře nebo oběd je tak kdykoliv k dispozici.

Další články

Načítám