Hlavní obsah
Článek

Slavnostní premiéra filmu Druhý báječný hotel Marigold měla být prestižní událostí, kam zavítali i následník britského trůnu princ Charles se svou manželkou Camillou. Na projekci však dorazila také herečka Sofia Hayat, která se nejspíš domnívala, že dostala pozvánku na Padesát odstínů šedi.

Pokračování komedie Báječný hotel Marigold, v jejímž obsazení figurují britské herecké legendy jako Judi Dench, Maggie Smith a Bill Naghy, se dočkalo podpory od členů královské rodiny, kteří do kina příliš často nechodí. Kdyby ovšem Camilla tušila, že zasedne ve stejném sále jako provokatérka Sofia Hayat, raději by pro ten večer zvolila zábavu u rodinného krbu.

Prominentní hosté se totiž na premiéře setkali nejen s tvůrci filmu, ale také s herečkou, která působila dojmem, že do sálu zabloudila z projekce erotického snímku Padesát odstínů šedi. Její odvážné šaty, z nichž jí málem vypadla ňadra, by se totiž k trháku plnému sadomasochistických scén hodily mnohem více než ke komedii o skupině britských seniorů, kteří se rozhodnou strávit stáří v indickém hotelu.

Pořadatelé slavnostní premiéry by měli být při sestavování seznamu hostů opatrnější. Pro Charlese bylo setkání se Sofií příjemným zážitkem, ale Camilla se nejspíš postará o to, aby případná premiéra Třetího báječného hotelu Marigold proběhla bez jejich účasti.

Reklama

Další články

Načítám