Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Oscarová herečka Sandra Bullock (59) vypadá i po padesátce skvěle, a kdekdo si tak lámal hlavu nad tím, že se po jejím boku dlouho neobjevil žádný muž. Pět let po rozvodu se konečně dočkala partnera, který v ní opět probudil milostné city.

Příběh Sandry Bullock je typickým příkladem trpkého údělu Hollywoodských hvězd. Když v roce 2010 přebírala Oscara za hlavní roli ve filmu Zrození šampióna, měla prožívat nejšťastnější okamžiky svého života. Místo toho se dozvěděla, že v době, kdy natáčela svůj přelomový snímek, ji manžel Jesse James podváděl s mladou modelkou Michelle McGee.

Herečka tak na vrcholu kariéry řešila rozvod, a není divu, že se po této zkušenosti do dalšího vztahu nehrnula. Namísto randění si adoptovala syna Louise, který byl dlouho jediným mužem jejího života.

Teď to ovšem vypadá, že se pětiletý černoušek bude muset o svou slavnou maminku dělit. Sandra Bullock byla totiž na karnevalovém veselí spatřena s komikem Michaelem McDonaldem, který je ve svých padesáti letech stále svobodným mládencem. Vzhledem ke vzájemnému objetí a něžnostem na veřejnosti jde očividně o více než přátelství. Hollywoodské hvězdě nový vztah velmi prospívá, už dlouho nevypadala tak spokojeně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám