Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) je držitelkou mnoha ocenění týkajících se nejkrásnějších vnad Česka. Možná i proto, že si na ně nikdy nenechala sáhnout plastickým chirurgem a při své štíhlé postavě se pyšní přírodními čtyřkami.

Nyní po dlouhé době vyrazila do společnosti v bundičce, kterou měla zapnutou až ke krku, a mohly tak vyniknout její dlouhé nohy, které obvykle bývají kvůli výstřihům upozaděny.

"Mám takhle dlouhé nohy odjakživa. Jsem žena plná výzev," řekla Super.cz se smíchem Iva na křtu knížky finalistky České Miss Veroniky Kašákové, která vyrůstala v dětském domově. Jak jsou na tom letošní finalistky, můžeme očekávat další silný příběh?

"Příběh musí vyprávět ony. Nebylo by to silné, kdybych to vyprávěla já. Nechám to na holkách," vysvětluje Iva.

Jaký je recept na vítězství? "Do hlav diváků nikdo nevidí. Jsou to věci, které nikdy nemáme šanci dohlédnout. Kolikrát se říkalo, že tohle pomůže, tahle je moc vidět, té to zase ublíží. Je to podle mého názoru osud," dodala Kubelková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám