Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Alena Šeredová (46) si naplno užívá rodinných radovánek se syny Davidem Lee (5) a Louisem Thomasem (6), které má s italským fotbalovým brankářem Gigim Buffonem. S ním se česká kráska sice rozvádí, ale doma v koutě rozhodně nebrečí.

S roztomilými ratolestmi vyrazila na hory, kde si s úsměvem na rtech vychutnává lyžovačku na prosluněných svazích. Ač se říká, že modelky neustále dbají na svou linii, Alena si klidně občas zahřeší a dopřeje si něco pořádně tučného.

Na zasněženém kopci si tak slastně pochutnávala na šťavnaté klobáse, kterou s chutí baštili i její synové. Česká kráska se pořád pyšní perfektní postavou, a tak jí jedna klobása rozhodně linii nepokazí.

Navíc si prý polepšila i v soukromém životě. Po jejím boku se totiž už nějaký ten pátek objevuje dědic automobilky a miliardář Alessandro Nasi. A to je, panečku, pořádná partie! Sportovní reportérka Ilaria D´Amico (41), jež prožívá vášnivý vztah s Gigim Buffonem, tak už Šeredovou nemusí trápit.

Reklama

Další články

Načítám