Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Verešová (43) má i po dvou dětech postavu, kterou jí závidí i začínající modelky. Slovenská kráska má nejen tělo bez gramu tuku navíc, ale i pevný zadeček bez stopy celulitidy, který jako jedna z mála česko-slovenských modelek může směle odhalit na přehlídce luxusního prádla.

Ač samozřejmě hrají roli i geny, Verešová na své postavě musí tvrdě makat a záviděníhodné křivky rozhodně nemá zadarmo. Kromě toho, že pravidelně cvičí jógu, kterou si velmi oblíbila, protahuje své ladné tělíčko i v posilovně.

„Děti už jsou ve škole a ve školce, tak mám chvilku čas i na sebe, pěkný den a mějte se rádi,“ napsala na sociální síti Verešová, které to mezi cvičícími stroji neuvěřitelně sekne.

Modelku jsme většinou zvyklí ve společnosti vídat v nádherných šatech, ale parádu udělá i v teplákách a sportovním trikotu. Zvláště tehdy, když se během cvičení protahuje, a nechá tak nahlédnout do svého hlubokého výstřihu...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám