Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Gabriela Franková (30) sice na Miss Universe neskončila na prvních příčkách, ale vzala to sportovně. "Já si ani moc nefandila. Bylo to tam hodně náročné, kdo měl být v TOP 15, ten tam byl," svěřila nám Gábina, která nás překvapila, když řekla, že se na soutěži kamarádila s dívkami podle abecedy.

"Nejvíc asi s Miss Chorvatska, s tou jsem byla i na pokoji, pak s Kolumbijkou nebo Řekyní, protože jsme byly podle abecedy ve stejné skupině. A úplně nejvíc jsem si rozuměla s černoškami. Byly takové, že řekly všechno, co si myslely," smála se Gábina.

Stihla i všechny zkoušky na vysoké škole. "Bylo to náročné, kvůli tomu jsem po příletu zůstávala v Praze, abych se učila, jen na víkend jsem stihla odjet navštívit babičku. No a teď mi začíná další semestr, takže je to hodně stresující období," přiznala.

Gábina také dost zhubla, právě stresem. "Teď už zase přibírám, protože jsem byla při zkouškovém období živa čokoládami. Před odletem na Miss jsem byla měsíc nemocná, to jsem nestíhala jíst ani z toho stresu ze zkoušek, které jsem měla v předtermínech. Ale nějaká kila mi ještě chybí. Všechno je mi velké," postěžovala si Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám