Hlavní obsah
Článek

Nechvalně proslulý zpěvák a rapper Ray J (34), který víc než svou uměleckou kariérou vešel do povědomí jako ‚ten z domácího videa Kim Kardashian‘, má doma pěkně ostrou slečnu. Aspirující módní návrhářka, která si říká Princess Love, asi nejde pro facku daleko. Ale to, co předvedla minulou středu, se vymyká i těm nejdivočejším představám. Ray J prý skončil po hádce ‚do krve zmlácený‘. Do případu se musela vložit policie.

Zpěvákově ‚něžnější polovičce‘ se znelíbila jeho návštěva striptýzového baru. Čekání v hotelovém pokoji v New Orleans zhruba do třetí hodiny ranní na jeho návrat ji vytočilo do běla. Když Ray J konečně z noční pařby dorazil, strhla se mela.

Rapper později uvedl na policii, že má po potyčce s hysterickou partnerkou mimo jiné naražená žebra, natržený ret a zpřetrhané vazy v koleni. Žena byla proto obviněna z domácího násilí a ublížení na těle.

Policii přivolala ochranka hotelu W French Quarter poté, co si jiní ubytovaní hosté stěžovali, že je z pokoje slyšet křik a výhrůžky zabitím. Navzdory výpovědi na policii později Ray J zaplatil deset tisíc dolarů právníkovi své přítelkyně. Na nejnovějších fotografiích na Instagramu přitom zpěvák, který zveřejnil v roce 2007 erotické video se svou bývalou přítelkyní Kim Kardashian, žádné viditelné stopy po napadení na obličeji nemá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám