Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rozhodla se kývnout na nabídku, aby odkoupila vilu Artura Štaidla, kterou zdědil po mamince Ivetě Bartošové (†48), teď ale čelí urážkám nejhrubšího zrna! Bývalá brněnská zastupitelka Marika Králíková prý už půl roku čelí neuvěřitelným urážkám ze strany vdovce Josefa Rychtáře (65). „Moje trpělivost dosáhla vrcholu. Už jsem na něj podala trestní oznámení. Uráží i mou patnáct let mrtvou matku,“ svěřila se exkluzivně Super.cz žena. Té údajně vilu po Ivetě měl nabídnout bratr Artura, advokát Jiří Štaidl, který má být jejím kamarádem.

Udělala jednu jedinou chybu, za kterou dodnes pyká. „Je pravda, že před půl rokem jsem Rychtářovi napsala, že má na rukou krev Ivety Bartošové. Pak začala neuvěřitelná smršť sprostých esemesek. Zhroutila jsem se z toho, jsem v péči psychologů, beru léky a bojím se i vyjít ven, aby mi neublížil,“ tvrdí bývalá regionální politička, kterou Rychtář podle esemesek, které nám ukázala, častuje těmi nejsprostšími výrazy, za které by se styděl i protřelý kriminálník. Pokračuje tak prakticky v trestné činnosti, neboť už jednou byl soudem za podobné chování vůči advokátce své bývalé manželky potrestán (zatím pravděpodobně nepravomocně).

Rychtář se prý dozvěděl, že má získat pro sebe vilu po Ivetě, na niž si činí nárok a chce v ní udělat muzeum. Od té doby se útoky údajně vystupňovaly. „Nejrůznější vulgární označení pro ženské pohlavní orgány jsou to nejmenší. Uráží i mou maminku, která zemřela před patnácti lety. Píše většinou pozdě odpoledne nebo večer. Slyšela jsem, že hodně pije, tak je pak v ráži. Jednou si uvědomil, že přestřelil, a volal a omlouval se. Za čtrnáct dnů ale začalo vše znovu. Pak se rozhodl vymámit lstí mou adresu. Správkyně Ivetina fanklubu se mi ozvala, že chce mou adresu, aby mi poslala cédéčko s Ivetinými písničkami. Přišlo vypálené CD, vzápětí už mi ale Rychtář psal, že už přesně ví, kde bydlím a že si mě najde. Podala jsem trestní oznámení a budu trvat na důkladném vyšetřování,“ dodala pro Super.cz žena, která se nám sama ozvala.

Podle právníků může jít v tomto případě vzhledem k velkému časovému rozsahu zasílání sprosťáren o stalking (nebezpečné pronásledování). Jestli policie případ vyšetří a pošle Rychtáře k soudu, dostane tak asi jeho pobyt na svobodě další hřebíček do rakve.

Jakou nejslušnější nadávku Rychtář zná?
Bezhlavej pse
5,5 %
Josefe Rychtáři
13 %
Ošklivé káčátko
3 %
Páne uren
75,7 %
Pravdivý vdovče
2,8 %
Celkem hlasovalo 5636 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám