Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Annu Fialovou a Tomáše Maternu mohli televizní diváci pravidelně sledovat v seriálu Vinaři jako představitele nejmladší generace hrdinů. Ani po dotočení první řady seriálu se ale nedokázali mladí herci opustit. My je potkali na filmové párty, kde se od sebe nehnuli.

"Nic víc mezi námi není. Jsme jenom velmi dobří kamarádi a byli jsme sem z Vinařů pozváni, tak jsme si řekli, že dorazíme spolu, abychom tady nestáli sami, protože bychom nikoho neznali," přiznala ostýchavost sexy brunetka ze seriálu. "A navíc se můžeme navzájem odvést domů, tedy spíš já Tomáše," smála se.

"Já totiž slavím úspěšné zvládnutí státnic, tak na to mám nárok, vysvětlil sympatický herec. Na zádech ho naštěstí kolegyně ještě nést nemusela a ani to nemá v plánu. "On to třeba umí přehnat, ale vždycky umí dojít po svých. Aspoň si to tak pamatuji z natáčení," dodala Anna.

"Brali jsme to tam zodpovědně a večer jsme si museli vynahradit ty džusy, které jsme místo vína pili přes den. Já navíc před natáčením neměl vztah k vínu žádný, tak jsem si řekl, že bych si ho měl vybudovat. A myslím, že se mi to povedlo," uzavřel Tomáš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám