Hlavní obsah
Článek

Scenáristé seriálu Svatby v Benátkách mají teď obzvlášť napilno. Musejí totiž zásadně přetvořit scény, ve kterých hraje Petra Hřebíčková. Představitelka role majitelky svatebního salonu Olgy Drozdové je totiž ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Pětatřicetiletá herečka zjevně neotěhotněla náhodou, ale zcela cíleně. „Ano, hraji v seriálu i v divadle, ale taková situace mě provází, naštěstí, několik let, takže na vhodné období, kdy by těhotenství neohrozilo plynulý chod nějaké inscenace nebo seriálu, bych mohla čekat třeba do padesáti,“ usmívá se Petra a dodává: „Vzhledem k mému věku jsem se proto rozhodla nic neoddalovat. Myslím, že mnohem větší risk, než mít dítě v takovém pracovním vytížení, by bylo čekat.“

Tvůrci seriálu těhotenství Hřebíčkové využijí. „Petra Hřebíčková natáčení seriálu Svatby v Benátkách rozhodně nezkomplikovala, její těhotenství autoři zakomponují do děje. Jak? To ať se diváci nechají překvapit. Díl, v němž její postava Olga zjistí, že čeká dítě, uvidí v květnu,“ řekl PR manažer seriálu Josef Ducký.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám