Hlavní obsah
Článek

Krásné dívky už nemusí balit na svá nablýskaná auta nebo příslibem účinkování v klipu. Nejkrásnější dívky Česka se na zpěváka Ezyho Hýbla (36) lepí samy.

Tereza Fajksová (34) coby spoluautorka projektu, který si vzal za své pomáhat seniorům s demencí, vyzvala Ezyho, aby se zúčastnil focení kalendáře Život s demencí a on tuto nabídku s nadšením přijal. „Byla to pro mě nová zkušenost, nikdy jsem do kalendáře nefotil, a když mi můj manažer zavolal, že má Tereza o mě zájem, byl jsem rád, že se můžu podepsat pod dobrou věc,” nechal se slyšet Ezy.

Focení proběhlo na horách a kromě Fajksové dělaly Ezymu společnost krásky Aneta Vignerová (36) a Tereza Budková. „Mrzí mě, že zatím lékařství není tak daleko, aby lidem s postižením více pomohlo,” říká zpěvák, pro kterého je velkou inspirací kolega Richard Krajčo, který loni podobným způsobem podporoval nemocnice: „Rád bych měl jednou taky takový dosah.“

Tereza Fajksová byla také nadšená z focení, které měli pod palcem Lumír a Marek Šmehlíkovi a které probíhalo v lyžařském areálu Olešnice. Mezi záběry celebrity dováděly, a strhla se dokonce sněhová bitva. „Účinkující vybíráme na základě přátelských vztahů. Samozřejmostí je jejich vůle pomáhat potřebným, za což si každého z nich velmi vážím,” říká Miss Earth 2012.

Reklama

Další články

Načítám