Hlavní obsah
Článek

Z pečlivé maminky Lucky Vondráčkové, která doma v Kanadě běhá v teplákách a bundě do čtyřicetistupňového mrazu, se na několik hodin stala elegantní dáma. Na skok přiletěla do Čech, aby nafotila unikátní šperky Trollbeads, jejichž tváří je druhým rokem. A v módních outfitech z multibrandového e-shopu Answear.cz vypadala naprosto úchvatně.

Zpátky na podpatcích!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Focení zahrnovalo převlékání, zkoušení outfitů i bot. Najít ty správné nebylo vůbec snadné. Lucka totiž už šest let neobula lodičky, ve kterých by se cítila dobře. Proto nosila jen balerínky a tenisky, a to dokonce i na slavnostní večery a na vystoupení, což se setkávalo s nepříznivou módní kritikou. Díky výběru stylisty Answear.cz si akci ale užívala s úsměvem na tváři. „Miluju boty na podpatcích, jen jsem nemohla najít žádné pohodlné. A tyhle mi padnou jako ulité,“ byla nadšená zpěvačka.

Lodičky i šperky Lucce sluší

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stejně jako lodičky Lucce slušely také šperky značky Trollbeads. Zejména kolekce ke sv. Valentýnu, jako by ji celou rozzářila. „Trollbeads mi mění život,“ smála se Lucka po focení. „Naučila jsem se nosit lodičky a šperky.“ A šperky ne jen tak ledajaké. Trollbeads se totiž dají postupně doplňovat a každý ten kousek má v sobě duši.

Módní chameleon

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Lucka je žena mnoha tváří. Jak ve svém profesionálním životě, tak i v soukromí. I když obvykle vyznává jiné, pohodlnější trendy, umí zazářit i v šatech, které krásně zvýrazní její ženské křivky. Z hodiny na hodinu se měnila v módního chameleona, protože fotografie pro značku dánských šperků nafotila k různým příležitostem. Kromě Valentýna to byla i jednotlivá roční období, Vánoce, nebo třeba limitovaná kolekce ke Dni matek.

Lucka vyznává originál

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

A právě kolekce ke Dni matek Lucku zaujala nejvíc. Není divu, že ji fascinuje, jak jsou šperky dokonale propracované - víte, že Trollbeads je tím opravdovým originálem již od roku 1976? Sama Lucka říká: „Já vyznávám originál.“

Další články

Načítám