Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jediným pozitivním poznatkem a nápovědou v jednom je, že tato upíří ústa naštěstí nepatří žádné ze slavných dam. Podobně rozpitou rtěnku jsme sice už mohli spatřit na ovíněné Courtney Love nebo Kelly Osbourne, toto je ale ještě o úroveň jinde i s ohledem na modřinku a pravděpodobně i pozůstatky po špatně oholených vousech.

Bělostný make-up a rudá rtěnka k tomuto šestačtyřicetiletému americkému rockerovi a metalistovi s původním jménem Brian Hugh Warner neodmyslitelně patří. Umělec, jenž si vypůjčil jméno po ikonické blondýnce a sériovém vrahovi, se takto vylepšen dostavil v sobotu do luxusního resortu a kasina Bellagio v Las Vegas, aby zde uváděl akci Black Hearts Ball.

Symbolicky celý v černém pózoval Marilyn Manson na červeném koberci stejně jako jeho kolegyně. Možná by si od nich mohl vzít příklad i v otázce preciznosti vykreslení úst konturovací tužkou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám