Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by to bylo za finále soutěže v ženské kráse, kdyby nedošlo na promenádu v plavkách. I během finálového večera České Miss k této disciplíně pochopitelně dojde. Vy ale nemusíte čekat až do velkého finále 28. března, ale můžete si deset finalistek v bikinách prohlédnout hezky detailně už nyní.

Dívky totiž vyrazily na české soustředění a už druhý den konání se ocitly uprostřed léta. Přestože mnoho míst naší republiky je zahaleno do bílé, dívky si vyzkoušely vodní zábavu tradičně spojenou se sluncem zalitou oblohou a prázdninovou pohodou. Den totiž trávily ve vodním světě v Pasohlávkách nedaleko Brna. Adrenalinové atrakce střídaly jedna druhou, dívky si užívaly tobogánů, skluzavek i bazénů, iluze prázdninové pohody tak byla dokonalá.

Přítomnost deseti krásných finalistek neunikla pozornosti návštěvníků vodního světa. Jak by také mohla. V titěrných sexy plavečkách přitahovaly pohledy nejen přítomných mužů, ale obdivu se jim dostalo i ze strany žen. Místní fanoušky proto dívky potěšily improvizovanou zkouškou promenády v plavkách, která je i součástí finálového přímého televizního přenosu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám