Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdřív prsa, pak dlouho nic, a pak konečně uvidíte operní pěvkyni Andreu Kalivodovou. Ta byla jednou z účinkujících na Česko-slovenském plese a sál bouřlivě tleskal jejím áriím. A pánové zřejmě nejen jim, protože, ať už se ostatní dámy snažily na svůj dekolt upozornit jakkoliv, na Andreu prostě neměly.

Tělová látka, která byla podkladem pro krajky na živůtku, působila zdálky tak, jako by vůbec neexistovala, a takovou odvahu jsme u kojící mámy, která má doma malé miminko, opravdu nečekali. "Myslíte, že je to odvážný model? Já nevím, poradila jsem se s Jiřinou Tauchmanovou, která mi šaty šila. Já chtěla naopak spíše decentnější, ale jelikož kojím, tak prostě některé věci neskryjete. Už jsem ze zdůrazňování mého poprsí skoro nešťastná," přiznala Andrea.

Jinak se ale z mateřství samozřejmě raduje. "Dítě je zdravé a spokojené, pro nás je to největší radost. Adriánek je úžasný a jsme moc rádi, že ho máme, je to paráda," je nadšená pěvkyně. Přesto ale není doma tolik, jak slibovala v těhotenství. Připadá nám, že pořád někde zpívá a lítá.

"Svému dítěti se věnuji, je to pro mne priorita. Samozřejmě občas někam zajdeme, ale Adriánek je na prvním místě. Ale je dobré občas přiložit ruku k dílu, protože v dubnu už se vracím do divadla. Trénink a trocha práce neuškodí, ale to ve zdravé míře," míní Kalivodová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám