Hlavní obsah
Článek

Kolem první návštěvy zpěvačky Jany Kirschner (45) po porodu druhé dcery byl docela frmol. Zpěvačka s partnerem a oběma holčičkami přijela do Prahy na Československý ples a hned po vystoupení běžela kojit, protože už na pódiu cítila, jak se jí ňadra nalévají mlékem, jen na holčičku, kterou vlastně poprvé nechala samotnou v šatně, pomyslela.

"Narodilo se dítě a všechno je vzhůru nohama. Mít najednou zčistajasna dvě děti, když jedno je čtyřleté, neustále mluví a vyžaduje vaši pozornost, a druhé je malé miminko, které pořád papá, je náročné. Naštěstí Matilda zatím na Yolandu ještě nežárlí," řekla Super.cz zpěvačka.

Než jsme jí prozradili, že Yolanda je v Česku známá a dost šílená televizní věštkyně, byla zpěvačka s výběrem jména pro svoji druhou dceru spokojená. "Ne, tohle jsem neměla slyšet," smála se, ale měla trochu vyděšený výraz.

Vystoupení před nadšeným publikem si užila, ovšem hned tak ji zase na pódiu neuvidíme. "Bylo to první vystoupení po porodu a musím říct, že nadlouho i poslední. Měli jsme tady jeden pracovní den, i můj muž tady měl práci, a pak už pojedeme na Slovensko za mými rodiči, aby poprvé viděli svoji novou vnučku," svěřila nám Jana.

A jak tak krátce po porodu bojovala s výběrem oblečení na vystoupení? "Outfit jsem si vybírala těžko, ale mohla bych dát dámám pár triků. Hlavně nezapomeňte na stahovací prádlo," uzavřela zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám