Hlavní obsah
Článek

Zabodoval na plné čáře! Čtyřiadvacetiletý Tomáš Dumbrovský z Brna je čerstvým držitelem titulu třetí nejkrásnější muž planety. Ten si vybojoval v Koreji na světové soutěži mužské krásy Mister International, na kterou odletěl po srpnovém vítězství v Muži roku 2014.

Tomáš Dumbrovský se v Soulu nejdříve probojoval do desítky nejlepších a poté skončil na třetím místě v konkurenci devětadvaceti uchazečů o titul Mister International. Tomášovi je 24 let a studuje práva. "Na tuto soutěž jsem se připravoval několik týdnů, musel jsem upravit jídelníček, cvičit a také se zdokonalovat v angličtině," svěřil se třetí nejkrásnější muž světa. Na prvním místě skončil Neil Perez z Filipín, druhé místo obdržel Rabih El Zein z Libanonu.

"Je to pro mě velká čest i pro celou Českou republiku a jsem rád, že Tomáš uspěl," dodal ředitel soutěže Muž roku David Novotný. Už teď se mohou pánové přihlašovat do dalšího ročníku Muže roku 2015 na internetových stránkách a mohou tak navázat na úspěchy Martina Gardavského či Antonína Beránka.

Líbí se vám Tomáš Dumbrovský?
Ano, je to fešák
56,5 %
Ano, ale jako třetí nejkrásnější muž světa fakt nevypadá
17,1 %
Ne, vůbec mě nezaujal
26,4 %
Celkem hlasovalo 15296 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám